Pohádka o lásce

Pohádka o lásce

Anotace: Pro mou krásnou lásku.

Říkal jsi,prý se to stává jen v pohádce,
zmáčet se ve štěstí,
co padá jako déšť do našich vlasů,

jsi to Ty, jsem to já,
v běhu nespoutaného času,
na křižovatce života,
v proudu řeky tekoucí srdcem,
jež volá po lásce,

Ty a já v pohádce
o nekonečném vesmíru,
v němž naše srdce plují
k nekonečným břehům,
tam ozvěny na harfu píseň lásky hrají
do třpytu z hvězd,
co padá k našim dlaním.
Autor Aliccia, 11.10.2013
Přečteno 553x
Tipy 6
Poslední tipující: Madanik, Inna M., Jozef Bojanovský, hp.Rick
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

skvělé, jen tak dále

11.10.2013 22:54:36 | hp.Rick

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí