Podzimní listí

Podzimní listí

Anotace: To co mi zbylo je slza na krajíčku

Pod tíhou vloček

a zamrznutou louží,

ztratil jsem něco,

co srdci k žití slouží.

 

Už ani polibek

nepatří tvému líčku,

to co mi zbylo

je slza na krajíčku.

 

Upřímně říká víc,

než by sama chtěla

a tak jako ty

mi někam odletěla.

Autor Dreamer, 14.10.2013
Přečteno 481x
Tipy 2
Poslední tipující: FANGirl, Matty09
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí