Železné vráta

Železné vráta

Anotace: na Dunaji

Padla ruža do Dunaja
kto ju tam odhodil?
tajomstvo lži neutaja
chýr prúd neprebrodil

na Železné vráta klope
či nie je nemožné
piť vo svojom biotope
z nebies vodu zbožne

malá vlnka vrátila ju
na breh, smrť prežila
láska nie, nešla s ňou na juh
korisť vody živla
Autor Petbab, 14.10.2013
Přečteno 517x
Tipy 3
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí