Štěstí

Štěstí

Anotace: 1/2

Sbírka: Marlen

Vše co jsem mohl, k nohám jsem ti nosil
o tvoji lásku všemi činy jsem prosil.

Dostal jsem cit, ikdyž jen malý,
stačil mi dlouho a pak mi ho vzali.

Bylas to ty, kdo odvrátil tvář,
bylas to ty, kdo mi z tváře vzal zář.

Na cestách dlouhých jsem se o štěstí snažil,
pustilas jiného aby mou snahu zmařil.

Žij si dál životem, ať víš co ztrácíš,
až na to přijdeš, mne zpět už nevrátíš
Autor Salvatore, 19.10.2013
Přečteno 552x
Tipy 2
Poslední tipující: fijalka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí