Dvojhlas

Dvojhlas

Anotace: Je potřeba se naladit na stejnou notu, aby nám ta životní píseň nedrhla.

Sbírka: Vzpomínky přítomnosti

V půlnoci či v poledne,
do překrytých ručiček,
kam oko nedohlédne,
chtěl bych vměstnat celý svět.

Pozvat Tě do svého ciferníku,
nahlas tikajícího budíku.
Vyzvonit do okolí
spolu můžem cokoliv.

Roztančit klapky klavíru,
dvojhlasně zpívat song.
Jsme sobě středem vesmíru
za doprovodu bong,

když prší něha na parapet.


V obilí usínat
s větrným šelestem.
K sobě se upínat
navzdory bolestem.

Ovace listoví,
zář vlčích máků.
Matrace z větvoví
pod hnízdem ptáků.

Soumrak nás halí,
ač nejsme malí
chytnem se za ruce
věrnosti záruce.

Autor Marbal Škutin, 01.11.2013
Přečteno 498x
Tipy 2
Poslední tipující: Rozdrcená duše., Truckle
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Je to krásné,máš talent. :)

01.11.2013 05:58:25 | Rozdrcená duše.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí