Vrať se

Vrať se

Anotace: ......

Vrať se,v duchu tě teď prosím,
copak nechápeš,že jen tebe v srdci nosím?
Tak se vrať!Bez tebe to tady nevydržím,
mé slzy chtějí ven a já je už nezadržím.

Vrať se...křičím,ale ty mě neslyšíš
a já se ti nedivím,
snad někdy se potkáme,znovu tě uvidím…

Už se nevrátíš,nikdy...vím to a moc to bolí,
oči už jsou plné soli.

Možná stane se zázrak…
Třeba by ses mohl vrátit…někdy,až se ti bude stýskat,
obloha začne se tajemně blýskat
a já,já budu konečně šťastná...
Autor Gagulii, 02.03.2005
Přečteno 2175x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (30x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí