Žár

Žár

Anotace: nejsem nějaká hora?

Blízkost vroucí
žhavého magmatu lásky
prýštící ze srdce
mé milované

Žít bez ní nemohu
jsem ledový ostrov,
který uzdravuje vřelá
koupel něhy.

Ona asi netuší,
že dává život,
že díky ní roste ve mně
strom života

Myslíš, že jsem jen
nějaká hora,
ale já dobře vím,
co všechno dokážeš

Jak jsi statečná,
silná a nádherná,
neodolatelně krásná
žena mého života
Autor VIZ, 22.11.2013
Přečteno 377x
Tipy 2
Poslední tipující: Zrska, enigman
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

i hora může být horká...

22.11.2013 11:18:20 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí