Čase,stůj...

Čase,stůj...

Anotace: Obyčejné rýmy neobyčejné lásky...

Nejsem princezna nočních klubů
Ani královna diskoték,
Jen srdce na pravém místě mám
A lásku ti k nohám chci snést.
Kapky deště v pavučinách
Padají tiše k zemi,
Šedo je v tom srdci mém
Tak jak na nebi širokém.
Slza pomalu padá
Křižuje bledé líce,
Smutně je tady na světě
Snad den ode dne více.
S listím vítr si pohrává
Na obloze táhnou se mraky,
Nejraděj bych se sebrala
A potom odtáhla taky.
Smutek radost vystřídá
Až uvidím zas úsměv tvůj,
Při pohledu do tvých očí
Chci zakřičet „Čase,stůj!“
Autor Ashita Abigor, 28.11.2013
Přečteno 470x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Bohužel, bohudík... :)

29.11.2013 13:46:01 | Ashita Abigor

...čas nezastavíš

28.11.2013 21:51:07 | Robin Marnolli

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí