Polibek

Polibek

Anotace: .....

Do ranních červánků
píšu ti psaní,
co letními vzpomínkami,
tak sladce voní.

Necháš ho nedotčené,
nechceš vložit ruce do soukolí.
Bojíš se svých citů,
a možná i těch mých...

Já vím, vždyť láska tolik bolí.

Jestli nemáš odvahu ho číst, nevadí...
Jen ho roztrhej a spal,
aby polibek, co vložila jsem pro tebe do obálky,
v ohni zatřepotal křídly,
a rozplynul se v nebe, v dálky.

Až uslyšíš tiché zasyčení,
tak se nelekej,
uvidíš bílý obláček, ucítíš letmou tíseň,
jen lásko zašeptej,
a poodhrň záclonu v okně svého pokoje,
věř, že promění se v píseň,
a v tónech tklivé melodie popluje ke mně zpátky,

kde tiše položí mi do dlaní nepřečtené řádky.
Autor Jana B., 01.12.2013
Přečteno 486x
Tipy 6
Poslední tipující: Kapka, enigman, jitoush, Robin Marnolli
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc se mi líbí...

04.12.2013 09:43:09 | Kapka

já slyšel že polibek se nečte...prý se činí...

01.12.2013 23:51:42 | enigman

Pěkná, povedla se

01.12.2013 19:13:39 | Robin Marnolli

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí