A na ničem jiném nezáleželo

A na ničem jiném nezáleželo

Anotace: And nothing else matters..

Tehdy jsme zbyli tam jenom my dva,

spolu jsme se venku zimou chvěli,

mé ruce ve svých Ty chtěl jsi mi hřát,

tehdy se mohlo stát vše co jsme chtěli.



Vzpomínám si na ten večer, na zimu a sníh,

na polibky, na doteky, na slova a smích.



Už velmi dávno, ten sníh jistě roztál,

avšak ten den mi dosud v mysli zůstal.

Bylo to zvláštní, třeba jako sen,

snad aspoň vzpomínáš si na to jen,



že na ničem jiném nezáleželo ...
Autor PrinceznaAmellie, 13.12.2013
Přečteno 467x
Tipy 4
Poslední tipující: Barčík, Aiury, Jin&Jang
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásně napsané.. Všechny city v tom cítím :) Super.

19.08.2014 12:44:38 | Barčík

Děkuji mnohokrát :)

19.08.2014 13:19:54 | PrinceznaAmellie

Jenže teď Ti na tom už nezáleží...

29.05.2014 05:49:18 | Jin&Jang

Ach, jak moc se pleteš... ;)

30.05.2014 15:13:04 | PrinceznaAmellie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí