Jedinečná

Jedinečná

Anotace: ...

Probouzet se bez tebe
je jako svět bez nebe.
Tvá krása je tak žhavá,
že slunce za tebou zaostává.
kapka deště třpytící se na tvých rtech,
je vzácnější než rubínový keř.
Tvůj úsměv je blahodárnější než živá voda.
tvůj dotyk je tím co má duše si žádá.
Autor Jiřík Holík, 30.12.2013
Přečteno 446x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí