Pro holku z vlaku

Pro holku z vlaku

Znám jednu dívku
má havraní vlasy
jednoho slunce dne
střetli jsme své trasy

 

Tam teče Oslava
kde doma bývá
dvacet to bylo let
co se mi skrývá

 

Pak jednou na cestě

v osobním vlaku
sedla si proti mně
mně neušla zraku

 

Seděla potichu
a slunce v tváři

a tvrdící opaky
jsou prachsprostí lháři

 

A nebýt osudu
výluky na trati
vstane a odejde
navždy se vytratí

 

Ale teď stojí zde
ona opět a zas
mně srdce buší

a třese se hlas

 

Stojí tu naproti
ona, tedy Ty
a otázkou nyní je
zda půjčíš mi rty?

Autor Muta cum liquida, 02.01.2014
Přečteno 470x
Tipy 1
Poslední tipující: Petr Miroš
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí