Ráno

Ráno

Anotace: taková trošku zamilovaná :)

Vstává dívka z okna hledí,
Její pohled krajem letí,
Obloha modrá, jako sen,
Dnes jistě bude krásný den.

Zlatavé paprsky tvář její ozařují,
Tak mile a sladce ji hřejí,
Jako když milý po vlasech ji hladí,
Sladce políbí a do očí jejích se zahledí.

Do šatů svých hedvábných obléká se,
Vlasy modrou stuhou si sváže,
Na stráň k velké lípě utíká,
Do náruče svého milého se ubírá.
Autor Snící čarodějka, 19.01.2014
Přečteno 455x
Tipy 1
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Opravdu ti je 21 a ne 12?

19.01.2014 14:31:14 | Nikotin

tj umění to nepochopíš :D

11.07.2014 14:53:16 | Snící čarodějka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí