Má lásko

Má lásko

Anotace: Křehký sen labutím,100x jsem vyprávěl, možná o první vrásky své, já tajně malý strach měl, teď o jara do zimy, stále vedle sebe tě mám, na perutích lásky do výšek, s tebou rád odlétám.

Má lásko

 

Nikomu jsem nevěřil, v prázdném bytě jsem spal

Pak tvůj vzkaz, srdce mé, do žáru plamenů vzal

Tajemně neznámá, život můj chtělas znát víc

Tenkrát to byl zlý sen, ale ty dáš mi lásku a klid

 

Rychle mě okouzlil tvůj jasný cit

Na okraj světa, za mnou prý, bosá chceš jít

Všemu jsem uvěřil, první pusu jsem ti dal

A šťastný byl, když v hrozném dešti, tak dlouho jsem stál

 

Křehký sen labutím, 100x jsem vyprávěl

Možná o první vrásky své, já tajně malý strach měl

Teď od jara od zimy, stále vedle sebe tě mám

Na perutích lásky do výšek, s tebou rád odlétám

 

Dávno vím, má lásko

že ty jsi anděl z nebes, co půjčil mi svatozář

Dávno vím, má lásko

Život je krásný dar, tak odkládám snář

Dávno vím, má lásko

 

(Hanuš Šparlinek, 20.1.2014, věnováno  Caroline a jedné super české melodii)

 

Autor Hanuš, 20.01.2014
Přečteno 444x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí