Pro ni...

Pro ni...

Anotace: to nepotřebuje popis...

Miluji jednu ženu, co dává mi sílu,
ctím tu osobu, za její víru,
zlepšuje mi náladu,
když jdou na mě chmury,
protože je anděl,
a má všechny barvy duhy.

Jsi můj motor,
já slyším ten tón,
jsi můj přístav naděje,
srdce bije jak zvon.

Znám čistou duši,
a je to ta tvá,
křišťál není čistší ,
ač se to zdá.
Autor Kejss, 21.01.2014
Přečteno 379x
Tipy 1
Poslední tipující: mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí