Milování

Milování

Anotace: ..... fantazie či snad přání

 

Nohy těžké, srdce buší,

chvěješ se mi štěstí mé.

A já myslím na Tvou duši,

spojení s mou je troufalé.

 

 

Pomalu a s rozvahou

prostupuji tělem Tvým,

už nebudeš tou záhadou,

teď jsi světlem ..... sluncem mým.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Autor Michal69, 23.01.2014
Přečteno 457x
Tipy 1
Poslední tipující: Kett
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí