pocity

pocity

Anotace: chaoz

Tichá malá místnost,
tajemný kout našeho světa,
naděje mezi námi a lítost
a ta kouzelná věta.

Malý přístav naděje,
slunce mého života,
láska a život přiměje,
srdce buší ochota.

Zoufalství se šílenstvým se střídá,
někdy to tak bývá,
duše bolavá se zříká,
srdce krev stříká.

Úzkost mého nitra,
proud slz,
ztracená duše jitra,
úzkost skrz....
... tolik různých pocitů ...
Autor davulka, 24.01.2007
Přečteno 345x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

moc milá

26.01.2007 01:32:00 | Nút

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí