Nezapomenu

Nezapomenu

Anotace: ...

Já byl Tvůj princ a Ty má princezna,
láska mezi námi byla tak bezmezná.
Prošli jsme spolu světlem i tmou,
já nikdy nezapomenu na tu tvář Tvou.

Tys byla má beruška a já Tvůj brouček
jaký já v začátcích byl hodný klouček.
Okusili jsme spolu dobré i zlé,
já nikdy nezapomenu na oči Tvé.

Já byl Tvůj primát a Ty primáta půl,
již nadobro nade mnou zlomilas hůl.
Ve vztahu našem bylo slunce i sníh,
já nikdy nezapomenu polibků Tvých.

Já byl Tvůj lvíček a Ty má lvice,
kéž bych se k Tobě choval, jak zasloužíš, více.
Někdy to bylo peklo jindy sedmé nebe,
já nikdy, lásko, nezapomenu na Tebe.
Autor Dalighierri, 06.04.2014
Přečteno 374x
Tipy 4
Poslední tipující: Pučik, SmallGeorge, Zrska
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hezké. Moc... :)

06.04.2014 22:04:10 | SmallGeorge

Zapomenout prostě jen tak nejde :(

07.04.2014 23:03:28 | Dalighierri

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí