Touha

Touha

Anotace: ...

Toužím padat k zemi,
toužím se vznést...
Toužím projít peklem
a letět třpytem hvězd...

Toužím stát se půlnocí i ránem,
dámou na šachovnici,
poraženým králem...

Toužím plížit se k Tvým snům,
za bílého dne,
padnout Ti ke kolenům

Toužím Ti být blízkou i vzdálenou,
věčně dychtivou i znavenou

Toužím být pírkem ve Tvých vlasech,
ukolébavkou v dobrých i zlých časech.

Toužím spát pod srdcem,
co do tmy zpívá své básně,
toužím spát pod Tebou, než nad námi nebe zhasne...

Toužím říci sbohem touhám svobodným,
nahým, pochybným...
Toužím dál nebýt Ti jen pouhou,
toužím být Ti vším,
toužím být Tvou touhou...
Autor Lenny, 11.04.2014
Přečteno 528x
Tipy 9
Poslední tipující: AndreaM, SmallGeorge, Aiury, Zrska
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hodně dobrá. A pokud byla určena muži, tak doufám, že si toho řádně váží a bere si to k srdci!!!

11.04.2014 15:28:33 | SmallGeorge

Ta je moc krásná :) :)

11.04.2014 11:31:38 | Aiury

Ta se ti povedla...:-):-)Děkuji...:):):)

11.04.2014 09:47:41 | Zrska

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí