Cítím

Cítím

Anotace: je to pravda... děje se to pořád a nejen mi...

Cítím vánek větru,
jako tvoje pohlazení.
Tvou jemnou vůni na svém svetru,
bohužel tu nikdo není...

Vidím tvou krásnou tvář,
jak se leskne na hladině.
Cítím tu tvou jemnou zář,
však obraz zmizel ve vteřině...

Chyť mě prosím za ruku,
chci vědět, že to nebyl sen.
Nebude to na záruku,
do chvíle, než skončí tento den.

Slunce už odchází spát,
ztrácíš se mi každou chvíli.
Jenom já už tady budu stát,
a vzpomínat, že jsme spolu dneska byli...
Autor slzička3599, 13.04.2014
Přečteno 424x
Tipy 2
Poslední tipující: AndreaM, SmallGeorge
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkné, oprav prosím překlep "nudu" :) předpo verš

13.04.2014 12:47:54 | SmallGeorge

přepsáno... :D a dík

13.04.2014 18:21:12 | slzička3599

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí