Hranice

Hranice

Anotace: ...

Na hranicích do srdce mého nechávám Tě stát,
odlož všechny zbraně,
musím Tě prohledat

Svlékni si šaty
a čelem ke mě stůj,
dívej se mi do očí
a po mě opakuj

Uvnitř srdce nemůže se lhát,
nemůže tam nikdo cizí,
nelze duši oklamat

Vnést dovnitř štěstí a lásku,
to bys měl,
slíbit to,
co před Tebou nikdo neuměl

Když Tě pustím k citům svým,
skrze vesmír s Tebou poletím
Tak odlož vše co máš
a prázdnou dlaní
pohlaď mojí tvář

A uchovej do ní celou svou lásku,
za hranice srdce dáš mi sebe v sázku

Tak kráčej dál...hlouběji...až tam..
kde z pramenů vyvěrám...
Autor Lenny, 13.04.2014
Přečteno 419x
Tipy 8
Poslední tipující: fijalka, Inna M., jitoush, SmallGeorge, Aiury
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkně podané citové ultimátum.)

14.04.2014 11:20:58 | Inna M.

Aiury mě předběhla :)

13.04.2014 20:45:02 | SmallGeorge

Krása! :)

13.04.2014 17:28:19 | Aiury

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí