Cesta tebou

Cesta tebou

Anotace: Při zrychleném dechu není čas na prohlídku...

 

Být malá, malinká

Nechat se vdechnout

 

Průdušnice, průdušky, průdušinky, plicní sklípky

 

Cestovat krevním řečištěm

A prohlédnou si tvé srdce zevnitř

Prozkoumat jeho klenby pečlivě, jak strop Sixtinské kaple

Levá předsíň

Na čem stojí tvá láska ke mě?

A proč občas usmíváš se tak smutně?

Levá komora

Prosím zpomal, tvé srdce tepe tak rychle!

Ještě jsem nezjistila, co použil tvůj architekt!

Aorta, tepny, vlásečnice

Skrz tvé konečky prstů se vracím zpátky k sobě

aniž bych věděla, co tě váže ke mně.

 

Být malá, malinká...

 

 

 

Autor Nalzim, 14.04.2014
Přečteno 428x
Tipy 2
Poslední tipující: Aiury, SmallGeorge
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pekne :) "klenby"

14.04.2014 09:32:17 | SmallGeorge

Děkuji a děkuji i za opravu :)

14.04.2014 17:01:34 | Nalzim

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí