Voják v uniformě

Voják v uniformě

Anotace: Voják ve slavnostním obleku čeká před oltářem na svou milovanou.

Ve slavnostní uniformě,
čekám tu přede všemi,
až přistoupí ona ke mně
s dvanácti bílými růžemi.

Kde je, už přichází?
Má nevěsta v bílém.
Mé srdce zalité bází
a přesto štěstím opilé.

Píseň hraje, lidé se zvedají,
nervózně přešlápnu na místě.
Všichni v úžasu špitají
a já jen stojím nejistě.

Jako anděl blíží se ke mně
s něžným úsměvem na tváři,
a já voják v uniformě
vzhlížím k její záři.

Dívá se do mých očí,
a já v nich vidím celý svůj svět,
můj pohled se od ní neotočí,
když připne mi na klopu bílý květ.
Autor Juřinka, 24.04.2014
Přečteno 371x
Tipy 1
Poslední tipující: SmallGeorge
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí