Iluze

Iluze

Anotace: Jedna z prvotin

Já fakt jsem se snažil
a po tom co zažil
pomalu ztrácel sílu jít

měl strach z velký dálky
a chtěl běžet zpátky
zas jednou klid od všeho mít

a když myslíš, že to lehce jde
nebudu krást ti tvý iluze
a jestli chceš ať jdu až tam
tak to radši půjdu dál sám

Teď jsi mi cizí
a naděje mizí
možná měl jsem tam chvílku stát

na tý dlouhý cestě
vydržet ještě
až bude dobrej vítr vát

tak věr mi, já jsem vážně chtěl
a sám nevím, proč odešel
proč zahodil budoucnost
asi jsem toho měl už dost

asi teď žasneš
že je mi tak krásně
bez tebe - s tebou pořád jsem

a počítám míle
i ta nejmenší chvíle
pořád dokáže zkazit den

a když myslíš, že to lehce jde
nebudu krást ti tvý iluze
a jestli chceš ať jdu až tam
tak to radši půjdu dál sám...
Autor Nimnogo, 18.05.2014
Přečteno 365x
Tipy 5
Poslední tipující: Kett, Aiury, Pamína
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

No na prvotinu to celkem ujde jen se to tedy mě nějak seká při čtení jako by rýmování bylo tak nějak násilné a to mě rušilo jinak časem se vypíšeš chce to psát a číst kolem ..ale dobrej start;-)

20.05.2014 12:43:38 | xoxoxo

moc pěkná :)

19.05.2014 08:59:59 | Aiury

Děkuju :) moc si toho vážím, i když podle mě je to jenom tupý výkřik do tmy, o který jsem měl nutkání se podělit s internetem...

20.05.2014 00:30:45 | Nimnogo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí