Jsi

Jsi

Anotace: člověk se cítí šťastný a nešťastný zároveň

Sbírka: Navždy a nikdy

Jsi nestálý, lásko,
jako mořská vlna,
má životní sázko,
má písečná duna.

Jsi mé štěstí
i má zkáza,
co se krutě mstí,
navždy ztracená oáza.

Jsi ostrý nůž
v mém srdci,
hluboko zabodlý už,
jediný přeci.

Jsi poslední lék
na rány moje,
nesnesitelný zásek,
jsem celá tvoje.

Jsi má bezesná noc
i můj krásný sen,
já nezvládám to moc
a čekám dále jen.

Jsi vánek, co hladí
jsi oheň, co pálí
jsi ten, kdo mě svádí
jsi ten, kdo mě zradí.

 

 

 

15.12.2007

Autor Nio, 24.05.2014
Přečteno 643x
Tipy 6
Poslední tipující: vodnař, želvička001, CoT, AndreaM
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí