Pod víčky

Pod víčky

Anotace: o lásce

Pod víčky

Na klávesách Tvých řas
vykouzlím libý tón,
tenký jako vlas,
však znělý, jako zvon.

Pohladím Tvá víčka
měsíčním paprskem,
než je malá hvězdička
popráší s rozbřeskem.

Anděl v bílém rubáši,
jako závoj z mlhy
zatančí Ti po tváři,
jež je plna něhy.

Pak Ti vdechnu pod víčka
sen o nás dvou,
že jsi pán mého srdíčka
a já jen Tvou.
Autor Eivlis, 11.06.2014
Přečteno 426x
Tipy 3
Poslední tipující: jenmravenec, Jort, Aiury
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

takové roztomilé dílko, musela jsem si to přečíst 3x dokola :-)

11.06.2014 20:56:18 | Nio

Děkuji moc,to mne těší ;)

03.07.2014 19:45:37 | Eivlis

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí