Po hádkách v pohádkách

Po hádkách v pohádkách

Anotace: tuhletu básničku složila moje dobrá kamarádka Lucka a kdyby věděla, že sem jí sm dala tak mě asi zavraždí...

Říkám si často po hádkách,
že láska je je v pohádkách.
V pohádkách od mojí babičky,
v pohádkách pro malé holčičky.

Pro malé holky co čekají na prince,
aby mu pekly vdolky,
ach Bože, jak najivní jsou ty holky.
I já taková bývala,
to jsem ještě úskalí lásky neznala.
Ale taď už nástrahy lásky znám
a proto se jí raděj vyhýbám.

Říkám si často po hádkách,
že láska je jenom v pohádkách.
V pohádkách se milenci mají až do smrti rádi,
ale v realitěse dočkají jen zrady.
Autor Liberty, 28.01.2007
Přečteno 309x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

..vcelku dobrá..akorát..naivita. ;)

28.01.2007 12:27:00 | Ayla

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí