První schůzka

První schůzka

Anotace: jak to dopadne...

 

    Ležím a čekám,

 

na výsledek komise, v porotě je žena,

 

co řekne ano nebo ne, cesta končí...nebo ne..

 

hledá směr, jak z toho ven....

 

hlava je teď král, srdce mlčí

 

asi ji vadí že mně v žaludku kručí.

 

To žaludek mě bolí, cítí vinu

 

proč nejsem ten, co vyplní její sen. 

 

Nevím, jen čekám, sám sebe už se lekám..

 

Vysvoboď mě, prosím Tě

 

řekni něco ať víme na čem jsme.

 

Slunce už zapadá, úplněk svítí,

 

posílá vzkaz, už nečekej  a nedoufej,

 

náš vztah už je cizí.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Autor Radek779, 11.08.2014
Přečteno 352x
Tipy 3
Poslední tipující: mkinka, MarťaB
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Náš vztah už je cizí. Hodně silný závěr.

16.07.2023 15:28:27 | mkinka

Tomuhle by asi prospěl volný verš, který by vystihl podstatné věci, bez snahy o rýmování.

12.08.2014 19:20:35 | Hesiona-Essylt

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí