Ty

Ty

Anotace: Mé jediné

Sbírka: Písně mého mládí

Když jdu pozdě v noci spát,
v mých myšlenkách jsi TY,
co vše můžu dát,dám.
A TY budeš Sluncem mojí planety.

Ve vesmíru,
který je tak velký,
ve smíru,
který je tak prchavý,
jsi TY,
jediné o co stojím.

Za zvuků války,
za zvuků zkázy,
za zvuků lásky,
já vedle tebe budu vždycky stát,
TY a já.

Když TI řeknu "odejdi",zůstaň.
Když mi řekneš "odejdi",zůstanu.

Protože ne já a TY,
protože MY,
to je naše cesta,
to jsou naše sny.


Lásko má,
s tebou až ke hvězdám.
Ať je říjen neboj máj,
Tebe,nikdy se nevzdám
Autor lukassnajdr, 13.08.2014
Přečteno 513x
Tipy 6
Poslední tipující: Lioness, Laven De Brig, Malá mořská víla, jitka.svobodova, Rozina
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ano to určitě je ,ten nejkrásnější cit :) jinak Vám oběma děkuji :)

13.08.2014 17:29:06 | lukassnajdr

zůstaň své lásce věrný..je to ten nejkrásnější cit

13.08.2014 16:39:25 | jitka.svobodova

Krásné vyznání...

13.08.2014 15:52:15 | Rozina

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí