První pohled

První pohled

Anotace: Co dodat? Byla jsem mladá, blbá, zamilovaná...

Už od prvního pohledu
zamilovala jsem se.
Jinak to popsat nedovedu,
bolí mě totiž srdce.

Už od prvního pohledu,
poznala jsem, jaký jsi
v tomhle ohledu jsi
vtipný, milý a usměvavý
jak nikdo v mé vsi.

Teď když tě vidím, jak jsi šťastný
přeji ti to, je mi však jasný,
že do tvého života nepatřím.
Pouze když se sama zasním.

Vidím tě každý den, jsi veselý,
avšak mé srdce svírá žal.
Tvůj úsměv, milý, nevetřelý
zlepší náladu všem okolo,
ale já zůstanu smutná dál.

Vždy jakoby náhodou
zdá se mi,
že nejsem ti lhostejnou.
Byli bychom my...

Už od prvního pohledu
bylo tu snad něco víc,
jenže jen z mé strany
z tvé bohužel nic.
Autor Addanet, 13.08.2014
Přečteno 388x
Tipy 2
Poslední tipující: jitka.svobodova, B.kaspik
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

to se stává, že se ti někdo líbí, ale neopětuje lásku......ale ten pravý určitě přijde

13.08.2014 21:20:10 | jitka.svobodova

Díky za komentář :) Ano, stává se to a v mém mladším věku se mi to stávalo velmi často. Proto ta báseň :)

13.08.2014 21:23:46 | Addanet

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí