Jsi . . .

Jsi . . .

Anotace: Pro mou ženu, jako poděkování zato že je!

Jsi jako diamant 
broušený láskou,
já jsem zvíře a
ty mojí kráskou.

Jsi výdech i nádech 
jsi všechno co mám,
to Ty záříš ve snech,
když v noci usínám.

V dobrém i zlém 
to jsme si slíbili,
když naši rodiče 
slzičky ronili.

Jsi pro mé srdíčko 
hvězdička blýskavá,
díky Tobě snad už vím
o čem Petr Novák zpívává.

Jsi slunce co svítí,
když pódia zhasnou,
z tmavé oblohy 
vykouzlíš jasnou.

Nadešel čas 
na poslední větu,
komu mám děkovat?

Bohu?

Vesmíru?

Snad celému světu?

Já děkuji lásko 
především Tobě,
že držíš mě za ruku 
v této zlé době.

Autor WIRUS, 15.08.2014
Přečteno 670x
Tipy 9
Poslední tipující: ElaJah, Red.Ija, jitoush, sondulacek, jitka.svobodova
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...krásně si to pro ni napsal....Ji.

15.08.2014 21:02:21 | jitoush

krásné a dojemné vyznání lásky...ST***

15.08.2014 16:45:03 | jitka.svobodova

Děkuji

15.08.2014 21:02:43 | WIRUS

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí