Slepota

Slepota

Anotace: ......

Schválně předčítám
slabikář posledních dní
nevnímám pocity kolem sebe
Stavím Lego
z nedotčeného materiálu
prosím o pomoc samo Nebe !
Možná již postavil jsem
zámky i vesmírné mlýny
a skrze ně
proplouval do tvé duše
Já nevšiml si,
že cestu nám lemují stíny
a Andělé střílí z kuše….
Autor v.hercik, 18.08.2014
Přečteno 300x
Tipy 4
Poslední tipující: jitoush, Kubský P., Gwendoline
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí