Zamilovánka

Zamilovánka

Anotace: Před mnoha roky.

Láska ta mi motá hlavu,
srdce buší velice,
v představách si nyní plavu,
navzdory vší logice.

Hormon to je mrška zrádná,
rozum často prohraje,
nepomůže rada žádná,
přeměnil mě v lokaje.

Nosím kytky, líbám vřele,
slibů hned mám milion,
zapomínám na přátelé,
zářím jako lampion.

Tenhle pocit jistě znáte,
mnohý z nás ho prožívá,
pokud celé srdce dáte,
pak je láska mámivá.
Autor Psavec, 05.09.2014
Přečteno 599x
Tipy 12
Poslední tipující: Martinecka23, Petbab, Rozina, jitoush, AndreaM, jitka.svobodova, básněnka
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tak mámivá říkáš, no, asi ano.Pěkně napsané.

06.09.2014 20:58:28 | Acenes

tak to asi pozná každý...ST

05.09.2014 17:15:44 | jitka.svobodova

láska je ptáče
i po zajících skáče
líbá i hřeje...krásně mámí...
ještě že je...

05.09.2014 12:48:23 | básněnka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí