Jak tě popsat?

Jak tě popsat?

Anotace: Na jeho popsání mi pouhá slova nestačí.. nic ho nevystihne;)

Chtěla bych popsat tvou tvář,
Popsat slovy tvé rysy,
Zachytit tvých očí zář
A vloupat se do tvé mysli.

Namalovat slovy tvoje rty,
Co krásný úsměv vytvoří,
Co dokáží plnit sny,
Co si mě hned udobří.

Chtěla bych definovat tvoje tělo,
Které mou touhu vyvolá,
Ke kterému by se moje tulit chtělo,
I když se na tebe (ne)podívám.

Přála bych si umět popsat tvou duši
I tvou povahu,
Napsat jak tvé srdce buší,
Jak umíš zvednout náladu.

Zapsat jak hřeje tvé objetí,
Jak svítí ti oči,
Jak tvá slova pohladí
Po bolavé duši.

Chtěla bych tě umět popsat,
Však na tebe mi slova nestačí,
A chtěla bych lásku k tobě popsat,
Co snad nikdy neskončí.
Autor Katitek, 29.01.2007
Přečteno 704x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

namalovat slovy tvoje rty....já snad už nikdy neusnu, to je božské.

22.07.2007 22:34:00 | PUERO

Pěkná básničenka :)

09.04.2007 09:32:00 | Roger

Mylsim,že vím co tím bylo myšleno....naprosto to vystihuje i moje pocity...milovaná osoba prostě nejde popsat,protože je pro nás jako anděl,kterého druzí nevidí...

29.01.2007 18:48:00 | Haydée

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí