Ve spaní

Ve spaní

Anotace: ..

Dříve já spát
chodil jsem rád,
dříve já raději snil,
než bdil
a nepřemýšlel nad tím,
jaké pasti,
na mě život nastražil.

V mém světě,
na jiné planetě,
toužil jsem po odvetě,
porazit sám sebe.
Však pak potkal jsem tebe.

Z pekla je nebe.

Teď já chodím spát,
taky rád,
ale co je jiné,
ještě víc rád se probouzím,
s myšlenkou a klidem na duši,
s jistotou,
že navždy jsi má,to já vím.
Autor lukassnajdr, 28.09.2014
Přečteno 454x
Tipy 1
Poslední tipující: Malá mořská víla
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí