Můj duše bol

Můj duše bol

Anotace: O tom, co sem udělal!

Tenkrát, už bude to několik let,
přišla zamnou a můj život dostal šťávu.
Mysl my rozkvetla, jak z poupěte květ,
tělo se cítilo býti zas v právu.

Pár roků spolu, radost i bol,
cítil sem, že život proudil.
Strašně sem miloval, byla idol,
všechlo sem v zapětí zbortil.

Stačila chvíle potěchy s jinou,
nemám už naděje, sny se my ztratily.
Ubíjím život jen svojí vinou,
rač by mě proklatě pocity zabily.
Autor Comoosa, 29.07.2004
Přečteno 808x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

dobry:)

23.04.2007 13:25:00 | Adrianne Nesser

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí