Spadlý korálek

Spadlý korálek

Anotace: Uschlá duše romantika

Láska je něco za obzorem
setkání duší před východem
zjeví se nenuceně
pak teprv zasáhne mě
a jen tak nepřestane
povětšinou vláčná
proti ní jsem bezvládná
mazlení v kajutách
polibek rozkoši
objetí z radosti
sdílení nesnází
vratká struna štěstí
vláčení neřestí
opojetí hormóóóóny
někdy láska vykvete
pak nato odkvete
zčistajasna odejde
a zbyde z ní
jen
spadlý korálek
Autor Coco_, 28.10.2014
Přečteno 349x
Tipy 9
Poslední tipující: Mistym, knihomolka, Jort, jitka.svobodova, Frr, enigman
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

víte jaká je nejneromantičtější fráze?...bezpečnost především...

28.10.2014 18:54:54 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí