***Dát si s Tebou víno***

***Dát si s Tebou víno***

Anotace: Bez komentáře...

Dát si s Tebou víno a mlčky pít,
dívat se Ti do očí a tajně snít,
jen trošku smočit rty v tom trpkosladkém moku
a cítit Tvoji vůni, když sedím po Tvém boku.

Dát si s Tebou lahev za vlahé letní noci,
a připálit si doutník, být v opojné moci.
Pak sledovat ten modrý dým
jak na oblohu stoupá a poslouchat jak vítr tichý
v korunách se houpá.

Dát si s Tebou víno, tak obyčejná věc,
však pro nás dva tak nemožná až máme z toho křeč,
na rtech mých už zůstane krůpěj toho moku,
a odraz Tvého úsměvu mi obtiskl se v oku...
Autor kokyno, 08.11.2014
Přečteno 647x
Tipy 6
Poslední tipující: tato22, jitka.svobodova
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

moc hezká.

09.11.2014 19:56:10 | tato22

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí