Jeden název nestačí

Jeden název nestačí

Anotace: ....

Myšlenky se postavily
k lebeční zdi

bez zaváhání přepínám
na automat

přesto ....

Ležíš v pokoji
jsi malé klubíčko

z kterého se mi
pletou představy

máš kouzelný úsměv
protože z ničeho nic

zmizel ....

Bolest si líně přehodila
nohu přes nohu

jako jedna z nejlepších hereček
svým výrazem ubezpečila publikum

že tu vždycky bude

jen při pohledu na mě ...

... znejistěla
Autor smudlinek, 23.11.2014
Přečteno 403x
Tipy 4
Poslední tipující: hanele m., terezčinapřezdívka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí