MILÁČKU...

MILÁČKU...

Miláčku,

často chtěl bych Ti říct´,

jak chybíš mi,

 

jak chybí mi Tvůj stín

vedle mne,

 

jak ruka marně hledá

Tvé něžné křivky

pod přikrývkou...

 

Vzpomínám,

jak zní Tvůj smích

a chutná

polibek,

 

když oči jsou zavřené,

a Tvé vlasy se

lehce dotýkají

mé kůže...

 

Ruce objímají

nedočkavě

a lehounce...

 

Cítím Tě,

jak tiskneš se

ke mně

 

a já k Tobě,

 

spolu sníme

o nekonečnosti okamžiku...

 

Navždy Tě chci milovat

a utíkat

k Tobě...

 

Jsme břeh

a vlna oceánu,

 

jež vracejí se k sobě

a vzdalují

neustále

 

k ránu...

Autor Zbynislaw Thinkiewicz, 25.11.2014
Přečteno 487x
Tipy 6
Poslední tipující: contionor, Lioness, knihomolka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí