Asi jsem jen blázen

Asi jsem jen blázen

Anotace: Básnička kterou pro mě napsal přítel.....

Chci od tebe jenom lásku a tvůj čas,
Umíš i něco jiného než jen lhát?
Chci začít věřit v lásku, že nejsi lehká žena,
Mrzí mě jak se chováš, pochopit tě je věda.
Kde bereš odvahu mi lhát?
Díváš se mi do očí při říkání polopravd.
Kde bereš odvahu říkat mi něžná slova?
Jestli mě nemiluješ, tak ze mě přestaň dělat vola.
Pleteš se, jestli si myslíš, ze si můj vězeň ,
Oba jsme otroci lásky, to ta v našich duších vládne.
Pleteš se, jestli si myslíš, ze jsem blázen,
Blázni jsme oba když se snažíme čelit lásce.
Žárlím, toužím být nejlepší ve tvých očích,
Zloba je můj nepřítel, ďábel s vůlí boží.
Žárlím, prohrávám ten boj a volám o pomoc,
Tak pochop, že jsi ta, která nad tím má největší moc.
Možná tě nechápu já, možná mě nechápeš ty,
Srdce mi říká, že se milujeme, ale bůh mi tě chce vzít.
Možná ty ne, no já klidně zahodím ego, nemusím se stydět,
Láska není zavod, v lásce není vítěz.
Autor kika095, 27.11.2014
Přečteno 378x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí