Utrhni pro mě tulipán

Utrhni pro mě tulipán

Anotace: Takový experiment.

Jedním slovem postavím schody do nebe
Půjdu tam buď s tebou nebo bez tebe
Postavím ti z louže hrad
Můžeš jít semnou nebo tu jen tak stát

Utrhni pro mě tulipán
Ať nejsem sám
Jako ten tulipán
Co byl tady
A teď je tam
Autor El Fantasto, 30.11.2014
Přečteno 379x
Tipy 3
Poslední tipující: Avola, Žárovka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tulipáán ti dááám
Tulipáán ti dáám ...

Tuplipán ...tuturutu

30.11.2014 14:07:49 | MC-LOJZA

:)

30.11.2014 14:18:21 | El Fantasto

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí