Neviditelná hra

Neviditelná hra

Anotace: Tma a v ní hoří tvé oči, stačí jedna jiskra, která ve mě skončí, srdce mé spálí pohled tvůj, tak říkám stůj a neriskuj

Neviditelná hra

 

Tma a v ní hoří tvé oči

stačí jedna jiskra, která ve mně skončí

srdce mé spálí pohled tvůj

tak říkám stůj a neriskuj

 

Rty máš hebké jako med

já blázen líbal bych tě hned

pak tančíme dál na sudu střelného prachu

opojení, závrať i pád do hlubin strachu

 

Své nitro s tvým propojím

Jedno tělo a jeden dech

 hladím tvé šaty hebké jako samet

to všechno dávno vím

ale možná to nikdy nezkusím

 

Prý to nechceš vzdát

 vítr nad mořem mám rád

a v dáli černé mraky jdou

zlátne slunce

je čas začít s tou hrou, neviditelnou

 

Prý po mém boku budeš stát

horké půdy pod nohama

neměl bych se bát

pěšák na bitevním poli svůj osud zná

jen generál celou bitvu vyhrává

 

Tma a v ní hoří tvé oči

stačí jedna jiskra a můj svět se pootočí

srdce mé spálí pohled tvůj

tak říkám stůj a neriskuj

 

(Hanuš Šparlinek, při poslechu Jezebel, 2.12.2014)

 

Autor Hanuš, 02.12.2014
Přečteno 327x
Tipy 4
Poslední tipující: sluníčko sedmitečné, jitka.svobodova, zdenka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jedno tělo...a jeden dech...úsměv.z.

02.12.2014 22:34:19 | zdenka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí