Vyznání 2

Vyznání 2

Anotace: Není opravdové lásky v srdci toho, kdo není schopen obětovat svůj život k záchraně toho, koho miluje!

Jak se třpytí slza v oku

Jak se těší páry z roků

Jak se hřeje láska v srdci

Jak se drží v tlupě vlci

Jak se modlí lidé k bohu

Jak trpí smutný trpce v rohu

Jak se honí lidé k cíli

Jak děti věří v krásné víly

Jak se podzim věrně vrací

Jak v jeskyních jsou strašní draci

Jak kočka přede radostí

Jak přítel řeší starosti

Jak ruce hladí její tvář

Jak v očích jejích vidím zář

Jak zbožňuji ji bez hranic

Jak tušíš, že jsem z Nemanic

Jak s Tebou jsem já poznal sebe

Jak v osamění smutek zebe

A jak bez hvězd není nebe

Tak přesně je mi lásko jasné

Že chci vedle sebe pouze Tebe!

Autor Jack Santiago, 10.12.2014
Přečteno 456x
Tipy 8
Poslední tipující: Malá mořská víla, Avola, januve, Lioness, knihomolka, jitka.svobodova, adaj
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí