Malý ptáček

Malý ptáček

Anotace: :) ptáček jako zvíře.. :D

Na zemi choulí se malé ptáče,
je bez mámy a smutně pláče.
Je mi ho moc líto,
hlavičku ke mně zvedne a já pochopím to...

Opatrně zvednu ptáčka ze země,
on přitulí se ke mně,
tělíčko má krásně něžné a jemné.
Slyším,jak splašeně mu tluče srdíčko
a tak zašeptám:Už jsi v bezpečí a usměji se maličko.

Bál se,že zůstane sám,
zaslouží si lásku a já mu ji dám.
A tak se z něj stal můj miláček,moje malé sluníčko,
pro něho udělám všecičko.

Až jednou....letěl si hledat slečnu ptačí,
hnízdečko lásky bohatě jim stačí,
když narodili se jim krásné malé miminka,
stal se z něho výborný tatínek a z ní maminka.
Autor Gagulii, 06.03.2005
Přečteno 312x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí