právě jste se

právě jste se

Anotace: ... jenom jimi ohřívali ...

.
právě jste je povídali
do rána o schovkách
a hned sny zpovídali
už se rty na druhé šíji
a sny šly samé pravé
za ruce právě jste se
jenom jimi ohřívali
právě vám povídaly
zůstaň tu ještě chvíli
.
Autor a_tao, 17.01.2015
Přečteno 278x
Tipy 1
Poslední tipující: Skořicová princezna
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí