Chybíš mi

Chybíš mi

Anotace: .

 

Pokoušel jsem se jít společně
noc se stmívala
a já si bláhově myslel, že jsi vedle mě
Chtěl jsem na tebe sáhnout
ale byla jsi pryč

 

Někdy tě slyším volat
Z nějakého ztraceného a vzdáleného místa
v tu chvíli mi běhá mráz po zádech
tak jako když jsi mě líbávala na krku

 

Vzpomínáš?

 

 

 

http://youtu.be/GMcnBi7R8PA

Autor Pučik, 20.01.2015
Přečteno 502x
Tipy 7
Poslední tipující: zelená víla, MARKO, jitoush, Frr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí