Šampaňské s jahodami

Šampaňské s jahodami

Anotace: I nové začátky zabolí starými konci...

Šampaňské s jahodami            

 

Šampaňské s jahodami

na tvých ústech doznívá

je zimní večer

a v něm sami dva

měníme peřiny starých lásek

a pohansky šlapeme do otázek

jestli nás zase něco zabolí

 

Starý gramofon popadl dech

a my z hor sešli zpátky

v údolí

-

Svítá...

Autor Zamila, 22.01.2015
Přečteno 710x
Tipy 17
Poslední tipující: Nespavec, V.N.Losinský, Akrij8, Manni3, UMRLEC, Robin Marnolli, Jort, knihomolka, AndreaM, Malá mořská víla, ...
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí