Jindy

Jindy

Anotace: Někdy prostě i když chcete, nejde to:(...

Kdyby byl jinej čas,
my mohli bychom začít zas.
Někde v jiné době,
já patřila bych jen tobě.
Možná, v jiné realitě
mohl bys opět říkat "miluji tě".
Třeba, v příštím životě
dokážeme žít při sobě...
Autor Mag Dí, 06.03.2005
Přečteno 295x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí