Oči už raději zavírat nebudu

Oči už raději zavírat nebudu

Anotace: ...někdy je štěstí tam, kde ho člověk hledá až úplně nakonec...

 

..poprvé otvírám oči a ležíš tam TY, jako neznámý..

..ahoj, já jsem já a TY jsi TY..

..můžem se znát..

 

..podruhé otvírám oči a ležíš tam TY, jako jeden z dětských lásek..

..poprvé miluji tě já a miluješ mě TY..

 

..potřetí otvírám oči a ležíš tam TY, jako minulý vánek lásky..

..odpust mi..

..ale ne, teď ještě ne..

 

..po čtvrté otvírám oči a ležíš tam TY, jako přítel, co nikdy nezklame..

..děkuji, že sušíš mé první slzy..

 

..po páté otvírám oči a ležíš tam TY, jako milenec..

..malý úlet a můj odlet..

 

..po šesté otvírám oči a ležíš tam TY, jako nikdy nekončící naděje..

..děkuji Ti, že sušíš mé druhé slzy..

 

..po sedmé otvírám oči a ležíš tam TY..

..silný..

..krásný..

..něžný..

..milující..

..upřímný..

..a..

..ted už vážně..

..miluji tě..

..a TY mě..

..a oči..

..ty už raději zavírat nebudu..

..miláčku

Autor Marsinka, 01.02.2015
Přečteno 405x
Tipy 1
Poslední tipující: Nespavec
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

No není úžasná ? ;)

03.03.2015 23:28:30 | Nespavec

Překrásná báseň pro bezesné večerní švy azuru mladého muže v lásky přízracích,
stále ustavičně věřit v týlu, dýchat v zázracích,
oněch divukrásných pracích,
tvých očích, jasně rozpravných,
výpravných očích snů a hvězd splavných,
aby ještě naše děti znali svět,
ve kterém pro poezii vykvétá květ,

Přicházej, tak přicházej Lásko, má krásko, mizíš v hlase,
a už zase, odtiším se stínem lucidním, jařmo v jase,
mízním, pryštím, chvěji dech dechu Tvého...

18.02.2015 03:58:24 | Happyyz

Nádherné.
Ze srdce děkuji.

28.04.2015 01:05:12 | Marsinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí